Over ons

Wij willen buurten nieuw leven inblazen
Waarom we doen wat we doen
Die van ons zijn geweldig. We werden rossen meer en voedden rossen op met elkaar te maken. uitgevoerd blijft het stil in onze huizen. Omdat we elkaar niet weten zeggen we hallo gewonnen. En dat is niet alleen jammer, het is een echt probleem. Wij sake er iets aan doen. Door buren met elkaar te connect. Buren van verschillende situaties, in verschillende levenssituaties. Ontmoet de meeste talenten, interesses en banen

Dankzij allen zijn er een paar mensen die zeggen: het gemeenschappelijke dak boven hun hoofd. De wijk was ze wonen. Dit is precies waar FragNextan inland comt. Wij willen van bewoners buren maken. We zullen de jouwe openen.

We zijn ermee begonnen in Wenen. Ondertussen gaat wonentevreewijk verder. Niet alle mensen in de stad Oostenrijk bieden de mogelijkheid om deel uit te maden van dewonentevreewijk-Gemeenschap, hij zijn ook FragNext building de largestedelijke area’s. De weg van 750 meter bestaat niet omdat het een gemeenschappelijke ruimte is. Toen meer dan 50 mensen elkaar opvoedden binnen een community, werd het woord de community geactiveerd en kan het vanaf dat moment gebouwd worden volgens de FragNextan-community.

Hoe we zijn georganiseerd
wonentevreewijk is als vereniging van rechtbanken door medezeggenschap en wordt al lange tijd gefinancierd met eigen spaarrekeningen en subsidies. We zijn nu bezig iets aan de taak te doen door naast de hulp te vragen. We berekenen de kosten voor de lokale vereisten die zijn geïntegreerd, maar de advertenties op het platform worden ook wel de kosten voor de servers en het personeel genoemd.

.